Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Project The Spot gaat weer beginnen

Het zal de inwoners van Heiloo vast niet ontgaan zijn. Een groep enthousiaste jongeren heeft zich het afgelopen jaar ingezet voor project The Spot.

Met dit project willen zij ervoor zorgen, dat er een nieuw openbaar sportpark in Heiloo gerealiseerd gaat worden. Op dit sportpark kan straks onder andere worden geskate, gefitnest, getafeltennist, gebasketbald en geschaakt. De gemeente heeft hiervoor de locatie naast sporthal Het Vennewater aangewezen.

Sinds oktober 2020 wordt er door de jongeren hard gewerkt aan dit project. Inmiddels ligt er een prachtig ontwerp klaar en is er al ruim € 20.000 opgehaald. Dit bedrag zal door gemeente Heiloo worden verdubbeld. Dat is al veel geld, maar nog niet genoeg om The Spot volledig mee te realiseren. Gelukkig heeft de groep jongeren nog genoeg goede ideeën om meer geld mee in te zamelen. Dit najaar zal de groep verder gaan met het zoeken van geschikte sponsoren en zullen er fondsen worden aangeschreven. Ook wordt er gekeken naar een leuke actie met PCC Heiloo.

Vanaf volgende week komt de groep weer bij elkaar en zullen de plannen verder worden uitgewerkt. Maar voordat het harde werken weer begint, is het tijd om wat leuks met elkaar te doen. Daarom gaan de jongeren aanstaande woensdag gezellig met elkaar paintballen. De komende maanden zullen mensen uit Heiloo dus weer geregeld wat te zien krijgen van de projectgroep. Een goed idee of helpen? Neem gerust contact met mij op: maarten@

jongerenwerkheiloo.nl