Mylou en Dorine.
Mylou en Dorine. (Foto: aangeleverd)

Waagstukken in de Cultuurkoepel

Algemeen

HEILOO - In de muzikale cabaretvoorstelling Waagstukken bundelen Mylou Frencken en Dorine Wiersma voor het eerst hun krachten en laten deze veelgeprezen liedjesschrijfsters het achterste van hun tong zien.

In Waagstukken gaan Dorine en Mylou op onderzoek uit

Is het dapper om een kind te krijgen op je 41e? Alleen naar de bioscoop te gaan? Op te biechten dat je bent vreemd gegaan? Tja, wat ís moed eigenlijk? En wanneer moet een mens de spierballen laten rollen en wanneer juist die grote bek houden? Getuigt het van lef om je kwetsbaar te tonen? Zijn de losers misschien wel de nieuwe winnaars...

In Waagstukken gaan Dorine en Mylou op onderzoek uit. Vastberaden en door de wol geverfd. Met de nodige levenservaring op zak laten de dames zich niet meer aan de kant schuiven. Wiersma en Frencken krijg je niet meer klein. Of toch?

De voorstelling staat bol van de mooiste kleinkunstliedjes. Gewapend met piano en gitaar laten ze zich van hun moedigste kant zien. 

Zaterdag 21 november in de Cultuurkoepel Heiloo, aanvang 20.15 uur. Kaarten à € 17,50 via www.cultuurkoepelheiloo.nl of bij het VVV kantoor op Landgoed Willibrordus.