Wie wordt 'Kampioen van Heiloo?'
Wie wordt 'Kampioen van Heiloo?' (Foto: aangeleverd)

Wie wordt ‘Kampioen van Heiloo’?

Algemeen

HEILOO - Bij Proeflokaal Hop, Kennemerstraatweg 215, wordt komende 4 november, aanvang 19.30 uur, het bordspel 30 Seconds georganiseerd.

Organisator Jeroen Citroen is enthousiast. “Ik organiseer met groot succes door het hele land 30 Seconds Kampioenschappen. Onwijs leuk en nu gaan we het Open 30 Seconds Kampioenschap van Heiloo organiseren. Twee weken gelden heeft AD Breda voor het Open Breda kampioenschap hierover geschreven en hier werd zo bizar veel op gereageerd op Facebook (meer dan 10.000 reacties), dat het echt een hot item is.”

Bij het spel 30 Seconds draait het om snelheid en het zo exact mogelijk omschrijven van begrippen. Pak een kaart van de stapel en probeer de vijf omschrijvingen zo juist mogelijk te omschrijven zonder namen te noemen en ‘Klinkt als technieken’ te gebruiken.

Jeroen: “Maar let op, je hebt maar 30 seconden. Je speelt het spel met minimaal twee teams. Teamgenoten dienen de omschrijvingen te raden. Bij elke juist antwoord mag je één stap vooruit maken, waarbij je onderweg ook weer in meerdere valkuilen terecht kan komen. Wie met zijn team als eerste de finish bereikt door middel van het beantwoorden van vragen wint het spel 30 seconds

De Inschrijving is begonnen en zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Aanmelden kan via www.jeroencitroen.nl/aanmelden (deelname € 5,- p.p.).

De winnaars krijgen een fantastische hoofdprijs en mogen zich ‘Kampioen van Heiloo’ noemen. Aanmelden kan via www.jeroencitroen.nl/aanmelden