Bij HiFi Klubben Alkmaar krijg je passend advies, zodat je altijd kunt genieten van de hoogste kwaliteit beeld en geluid.
Bij HiFi Klubben Alkmaar krijg je passend advies, zodat je altijd kunt genieten van de hoogste kwaliteit beeld en geluid. (Foto: aangeleverd)

Perfect beeld én geluid in huis

ALKMAAR - Op zoek naar een nieuwe televisie? Een SONOS voor de badkamer? Of toch die speakers waar je al zo lang van droomt? Bij HiFi Klubben Alkmaar ben je aan het juiste adres. De ervaren medewerkers staan voor je klaar om 'mind-blowing' demonstraties te geven!

HiFi Klubben Alkmaar is sinds juli een franchise filiaal, wat de service nóg meer lokaal gericht maakt. Kom binnen in de mooie en ruim opgezette winkel in het hart van het centrum. Letterlijk álles staat demonstratieklaar opgesteld. Ook als je niet direct iets nodig hebt, maar gewoon benieuwd bent hoe een professionele installatie klinkt in vergelijking met een Bluetooth speakertje, dan ben je van harte welkom. Nieuw bij HiFi Klubben Alkmaar is de projectafdeling. Een ervaren medewerker helpt je graag om jouw (nieuwbouw)woning te voorzien van het beste beeld en geluid, eventueel in samenwerking met een aannemer. Je krijgt passend advies, zodat je altijd kunt genieten van de hoogste kwaliteit.


Leuk nieuws voor de liefhebbers, want deze week komt het eerste draadloze surround systeem Dali Equi binnen, zodat je dat échte bioscoopgevoel in eigen huis kunt ervaren! Als je lid wordt van de klantenclub heb je altijd 60 dagen retourgarantie en 5 jaar productgarantie. Kortom: hoge kwaliteit en een goede service! Je aanschaf thuis laten bezorgen en installeren? Geen probleem, en als het in de buurt is wordt de bestelling zelfs met de custom-made HiFi Klubben bakfiets langsgebracht.

Bereikbaarheid

HiFi Klubben Alkmaar is goed bereikbaar per fiets. Met de auto kun je tot 11:00 uur 's morgens voor de deur komen wanneer je iets wilt ophalen. Langer parkeren? Ga dan naar APCOA PARKING Grote Kerk. Tot snel!