Afbeelding

Column Herman: Booster voor een prikkie

Algemeen

Booster. Geen ontkomen aan: iedereen heeft het maar over die Booster. Ik was er eigenlijk van overtuigd dat ik die niet nodig had. Maar ja, er wordt driftig campagne gevoerd en het lijkt of verder leven zonder Booster echt geen optie meer is.

Overstag

Ik heb het er met de buurvrouw over gehad, met de slager, met de bakker, met de tandarts en de juffrouw van school, mijn eigen kinderen en de slotenmaker, die het trouwens heel druk had met die lockdownies. Ja, de meningen zijn verdeeld in Heiloo hè? Wel of niet, nu of later. Maar ja: anderhalf miljoen Boosters in een week, dan moet je toch wel mesjogge zijn als je niet meedoet hè? Geen doorkomen aan: iedereen probeerde een afspraak te maken. Dat mislukte dus een aantal keer, het was te druk vanwege de campagne, maar uiteindelijk had ik beet. 

Er werd mij het volgende verteld: “Ik heb hem voor je klaarstaan hoor. Let wel: er zijn diverse soorten in het assortiment. Hierdoor kan iedereen een Booster aanschaffen die het beste aansluit bij de persoonlijke wensen en behoeften. 

Alles is individueel te doseren. Uit de statistieken blijkt onweerlegbaar, dat de Booster zeer geliefd is bij jong en oud. Sterker nog: in alle leeftijdscategorieën, van 5 tot 95. Deze is voor mensen tot 160 kilo. De nieuwprijs bedraagt slechts 6000 euro, 5000 voor jou!”

U begrijpt het. Dankzij de campagne van Mark en Hugo ben ik overstag gegaan. Toch maar een scootmobiel aangeschaft. En daar rijd ik nu lekker elektrisch mee rond. Blij dat ik mijn Booster gehaald heb. Voor een prikkie!”