De Langedijker Remco Cramer en Elise Leenstra hebben met hun klasgenoten maar liefst 100 kilometer gefietst voor het goede doel.
De Langedijker Remco Cramer en Elise Leenstra hebben met hun klasgenoten maar liefst 100 kilometer gefietst voor het goede doel. (Foto: Marita Cramer)

100 kilometer fietsen voor Make-A-Wish

LANGEDIJK - Ruim 1900 leerlingen van het PCC zijn na Pasen in actie gekomen om geld in te zamelen voor Make-A-Wish, een stichting die wensen van ernstig - soms zelfs levensbedreigend - zieke kinderen laat uitkomen.

Zo ook klas 2b van het PCC Oosterhout. Zij stapten op de fiets en reden vele kilometers om geld in te zamelen. De Langedijkers Remco Cramer en Elise Leenstra hebben met hun klasgenoten maar liefst 100 kilometer gefietst voor het goede doel, wat een prestatie! Vanaf school in Alkmaar fietsten ze naar Westgraftdijk, Castricum, Uitgeest, Egmond aan Zee, Bergen, Oudkarspel, Zuid- Scharwoude en retour naar Alkmaar. Daarbij hebben ze van alle 18 klasgenoten en de mentor het huis aangedaan. Wie de actie wil sponsoren kijkt op makeawishnederland.org/actie/1516/pcc-oosterhout-klas-2b#donate!