Wie heeft er een plekje voor Max?
Wie heeft er een plekje voor Max? (Foto: Dierenasiel Schagen)

Voor Sushi leek het er op dat hij een nieuw plekje had gevonden. Helaas is deze afgemeld, dus hij zoekt nog steeds een fijn nieuw plekje.

Deze week prachtige rood witte je-weet-wel-kater Max in het zonnetje. Max verbleef al enkele maanden op zijn vindplek. Hij ontpopte zich daar tot een fijne knuffelige kater. Hij veroorzaakte ook wel overlast omdat hij nog niet gecastreerd was. Na zijn verplichte verblijftermijn in quarantaine is hij nu klaar voor herplaatsing.

Hij is inmiddels gecastreerd, heeft een vaccinatie en een chip gekregen en begint het wel een beetje zat te worden om in de opvang te verblijven. Hij als jonge vrijbuiter is liever op pad en onderweg. Ja, hij is gek op eten! Rammel een keer met wat brokjes en je hebt net een schoothondje en hij is niet meer weg te slaan bij je. Knuffelen vindt hij fijn, maar wel onder zijn voorwaarden. Het gaat er wat ruw aan toe soms bij hem, dus een pleisterdoos in de buurt is dan wel een ‘must’. Daarom is het misschien niet zo verstandig hem te herplaatsen in een gezin met erg jonge kinderen.

Wie o wie, Max is zo leuk en hij verdient het om snel een fijne nieuwe plek te vinden!

Heb je belangstelling voor een asieldier van de website, neem dan telefonisch contact op met de DierenOpvang in Tuitjenhorn via 0224-551818 (optie 1). Kijk voor meer informatie op: www.dierenasiel-schagen.nl