Samen buitenspelen en sporten is leuk en gezond.
Samen buitenspelen en sporten is leuk en gezond. (Foto: aangeleverd)

Nationale Buitenspeeldag Langedijk

LANGEDIJK - Op woensdag 9 juni organiseert Actief Sport & Events op twee locaties in de gemeente Langedijk de Nationale Buitenspeeldag.

Wil jij samen met vriendjes/vriendinnetjes en/of klasgenootjes sporten onder begeleiding van echte trainers? Dan ben je bij de Nationale Buitenspeeldag aan het juiste adres.

In samenwerking met acht Langedijker sportverenigingen en -aanbieders is er een leuk en vooral sportief programma samengesteld. Zo staan bij s.v. Vrone in Sint Pancras de volgende sporten voor jou klaar: voetbal, handbal, tennis & kickboksen. In Noord-Scharwoude bij Sporthal Geestmerambacht staan handbal, judo, kickboksen en nog veel meer sport- en spelactiviteiten op het programma. Op beide locaties duurt de activiteit van 15.00 tot 17.00 uur.

Schrijf je snel in, want per locatie is er plek voor slechts 100 deelnemers. Inschrijven kan via www.actiefsportenevents-langedijk.nl/events/de-nationale-buitenspeeldag en de activiteit is geheel gratis. Kijk voor meer informatie op de website!