Nu Eef en Jopie privé wederom geconfronteerd worden met het bestaan van kanker, hebben zij besloten in actie te komen.
Nu Eef en Jopie privé wederom geconfronteerd worden met het bestaan van kanker, hebben zij besloten in actie te komen. (Foto: aangeleverd)

De Bruijntjes gaan voor goud

DIJK EN WAARD - Nu Johan en Evelien Bruijn (beter bekend als Jopie en Eef), privé wederom geconfronteerd worden met het bestaan van kanker en wat dit voor verdriet, onmacht en ongeloof teweeg brengt, hebben zij besloten in actie te komen.

"Onze actie staat in geen verhouding tot de strijd die miljoenen kankerpatiënten dagelijks leveren maar wij hopen met onze actie heel veel geld op te halen voor kankeronderzoek ( KWF). De teller staat inmiddels op ruim € 2300.- maar dit kan in onze ogen zeker verdubbeld worden. Wij gaan een symbolische tocht van 53 kilometer lopen. Wij starten zondag 8 augustus al vroeg, om 4 uur vanaf de Oester 20 en lopen naar het KWF hoofdkantoor in Amsterdam. Volg onze actie op: https://acties.kwf.nl/s/22388/12851/w  en laat uw hart spreken: iedere euro is er een.'' 

Een stukje meelopen met Johan en Evelien? Dat kan natuurlijk ook. Meld je dan nu aan via de actiepagina of bel met Evelien, tel. 06-25443440.