Sinds 1 september is de webwinkel 1010fitwear van Marlies Kos gevestigd op de Schuit 16 g in Oudkarspel.
Sinds 1 september is de webwinkel 1010fitwear van Marlies Kos gevestigd op de Schuit 16 g in Oudkarspel. (Foto: aangeleverd)

Webwinkel 1010fitwear nieuw in Langedijk

OUDKARSPEL - Sinds 1 september is de webwinkel 1010fitwear gevestigd op de Schuit 16 G in Oudkarspel.

Eigenares Marlies Kos vertelt: "Ik ben mijn eigen bedrijf gestart nadat ik 13 jaar als accountmanager/ productspecialist voor een bedrijf heb gewerkt in medische compressie. Ik weet wat compressie voor mensen kan betekenen en dat het helemaal niet oubollig hoeft te zijn! Sterker nog: compressiekousen zijn helemaal hip en verkrijgbaar in diverse kleuren en designs. Geniet tijdens je zwangerschap, werk, sporten en reizen van energieke en uitgeruste benen. Zwanger? Voorkom vocht in je benen en help het ontstaan van spataderen voorkomen. Sporter? Voorkom blessures en verbeter je prestaties! Op reis? Kom uitgerust aan op je bestemming! Ook de medewerksters van Kapsalon Schouten uit Broek op Langedijk zijn enthousiaste gebruikers van compressiekousen. Vermoeide/zware benen zijn verleden tijd na een werkdag!"

Decemberactie: Gratis inloopspreekuur

Twijfel je welke kousen bij jou passen of heb je andere vragen? Kom vrijblijvend langs op vrijdag 17 december tussen 10.00 en 12.00 uur of maandag 20 december tussen 14.00 en 16.00 uur op de Schuit 16 G, www.1010fitwear.com.