Kick van Berg en Simon Harte kijken toe hoe Jacco Paauw probeert zijn tegenstander probeert af te stoppen. (Foto: Michel Bes: facebook.com/MBSportfoto)

LSVV pakt terecht 3 punten tegen Hillegom uit

HILLEGOM - Tot op heden zat het LSVV niet elke wedstrijd mee waarin de extra tijd werd verloren dan wel gelijkgespeeld.

door Theo den Iseger

Het spel ging over en weer en gaven beide ploegen elkaar weinig toe met in de 33e minuut 1-0 door van Dongen van Hillegom met in de 43e minuut bracht Martijn Grooff de stand op 1-1. Na de rust kwam LSVV met een strakkere dekking beter in hun spel hetgeen het spel van Hillegom niet ten goede kwam echter door die ene kans voor Hillegom bracht de stand op 2-1. Trainer Klanker keek met vertrouwen naar zijn ploeg en veranderde niets aan hun strijdwijze waarna Bas Kansen tweemaal scoorde waarvan een doelpunt uit een penalty. Wederom in de slotfase kwam Hillegom sterk terug hetgeen LSVV toch nog angstige minuten kostte. Eind goed al goed met een beter zich op een plaats in het linker rijtje.

Op 28 november speelt LSVV thuis tegen Hoofddorp op Sportcomplex Voorwaarts te Zuid Scharwoude om 14.00 uur.