Sinterklaas wil iedereen bedanken voor de geweldige dag!
Sinterklaas wil iedereen bedanken voor de geweldige dag! (Foto: AGHeeremansPhotography)

Sinterklaas: 'Bedankt alle kinderen van Langedijk!'

INGEZONDEN

Wat was het afgelopen zaterdag 20 november weer een mooie dag voor mij en de Pieten. Goed weer, veel blijde kindergezichtjes, goedlachse ouders en trotse opa' s en oma's. 

Er werd volop gedanst op de muziek van mijn Kuukse Pietenband, gesnoept, cadeautjes en chips uitgedeeld. Wat hebben wij en ik hoop ook jullie, genoten. Daarom zeg ik: dank jullie wel allemaal dat we er met zijn allen wederom een geslaagde intocht van hebben gemaakt. Ook een woord van dank aan Burgemeester Kompier van Langedijk. Want zij heeft haar toestemming gegeven dat de intocht, op onze gebruikelijke manier, plaats mocht vinden. Daar zij zelf verhindert was ontving waarnemend burgemeester Niels Langedijk in de haven van Broek op Langedijk Sinterklaas op een waardige manier. In de advertentie hieronder zullen de ondernemers en bedrijven die dit alles mogelijk maken in een aparte advertentie bedankt worden. Omdat enkele bestuursleden na 35 jaar stoppen en het stokje overdragen aan een nieuw verjongd bestuur willen we onze Hoofdsponsor Witte Koeltechniek wel even genoemd hebben. De gebroeders Witte verzorgden voor ons al die jaren het strooigoed. Dirk en Willem, bedankt voor het vertrouwen in ons al die jaren. En natuurlijk Frans Witte die zijn mijter in de wilgen hangt. Mede dank zij jullie zijn de intochten altijd voor ons en alle kinderen een enorm succes geweest. Dank, Dank, Dank.

Namens de uittredende bestuursleden van De Vrienden van de Sint willen we het nieuwe bestuur veel succes wensen bij de toekomstige intochten. Jullie nemen het stokje over nadat jullie al een tijdje in de keuken hebben mee gekeken. Wij weten dan ook zeker dat de komende Sinterklaasintochten in goede handen is. Succes!

Met vriendelijke groeten: Sinterklaas en zijn Pieten. 

Afbeelding