De recycle sint speelgoedbeurs

LANGEDIJK - Op maandag 29 november organiseert Danielle Nanne in samenwerking met bibliotheek Langedijk een recycle sint speelgoedbeurs. Ouders kunnen speelgoed waar niet of nauwelijks mee is gespeeld, inleveren en daarvoor ander speelgoed uitzoeken. 

Al het ingezamelde speelgoed wordt door Daniëlle en vrijwilligers keurig gecategoriseerd, waarbij het ingeleverde speelgoed in een bepaalde waarde categorie wordt ingedeeld en kan worden geruild tegen een product van dezelfde waarde.

Ruilavond

Danielle hoopt echt dat ruilen dé norm wordt en dat de mensen in Langedijk en omgeving ieder jaar naar deze ruilavond zullen uitkijken. 

Dat mensen zich ervan bewust worden dat niet alles perse 'nieuw' hoeft te zijn, maar dat je ook dolblij kunt zijn met iets tweedehands!

Speelgoedmarkt

De speelgoedmarkt vindt plaats op: maandagavond 29 november van 18.00 tot 20.00 uur.

Goede doelen

Speelgoed dat na de ruilavond op maandag 29 november tussen 18.00 tot 20.00 overblijft, gaat naar verschillende instanties die het goed kunnen gebruiken, zoals Stichting babyspullen HHW, Voedselbank Stichting Er is geloof, AZC HHW en kringloopwinkel Dorcas.