Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Cadeautje voor onze leden!

ENKHUIZEN - Dindua gym is ontzettend blij met haar enthousiaste leden die ook nu in deze tijden van crisis bij hen blijven. Naast onder andere online lessen en activiteiten, doet Dindua graag nog meer leuke dingen. Zo heeft Dindua gym met lokale bedrijven een actie opgezet.

Met verschillende lokale bedrijven is een fantastisch pakket waardebonnen samengesteld. Het Coffy-Huys lekkernijen, restaurant IJgenweis, kids & conceptstore Meiden van de Wit, Decokay interieurwinkel en webwinkel voor baby- en kinderkamers littleluckyone.com hebben een prachtige bijdrage geleverd. Voor jong en oud, snoepers en klussers, er zit voor iedereen iets tussen. We zorgen dat dit cadeau zo snel mogelijk bij jullie is zodat iedereen er meteen van kan profiteren!

Samenwerken is het doel

Samenwerken is ontzettend belangrijk. Binnen een relatief kleine gemeente is het des te belangrijker om een sterk netwerk te hebben. Dindus is de afgelopen periode bezig geweest met het uitbreiden van hun lokale netwerk en het plannen van nieuwe activiteiten en leuke acties. Eerder genoemd bonnenpakket is hier een voorbeeld van, maar er staan nog veel meer leuke en vernieuwende dingen op de planning. "Doordat we hier nu de focus op leggen kunnen we, wanneer dat weer mogelijk is, uit de startblokken vandaan schieten. Zo komen we sterker, moderner en completer uit deze crisis vandaan. We kunnen niet wachten om weer samen te sporten!"

Over Dindua Gym

Dindua is dé aanbieder van gym-, turn-, en springploeglessen. De kracht van Dindua Gym ligt in het totaalpakket dat wordt aangeboden. Van peutergym tot aan selectie-turnen, voor iedere leeftijdscategorie en ieder niveau heeft Dindua passende lessen. Zo kunnen peuters vanaf 2 jaar al terecht bij Dindua en kunnen ze zo doorstromen richting gym, turnen en voor de waaghalzen de springploeg. Al het aanbod wordt op verschillende niveaus aangeboden. Van meerdere lessen gebruikmaken kan ook. Dindua heeft bij iedere les ervaren trainers en assistenten aanwezig om kwaliteit en veiligheid te waarborgen. Als ouder toe aan ontspanning na al die ritjes naar Dindua? Dindua biedt ook yoga-lessen aan, perfect om op een actieve manier te ontspannen. Kijk bij interesse en voor meer informatie op www.dinduagym.nl en volg Dindua ook op Facebook en Instagram (@Dindua.gym.Enkhuizen). Zo blijf je op de hoogte van de leukste activiteiten, gave acties, ruimte in het lesaanbod, vacatures en nog veel meer. Hopelijk tot snel!

Afbeelding