Webinars over eetstoornissen en autisme

REGIO - GGZ Noord-Holland-Noord organiseert binnenkort een aantal gratis webinars over mentale gezondheid. Hoe herken je het als het wat minder gaat met iemand? Welke behandelmogelijkheden zijn er? Hoe kun je iemand in je omgeving het beste ondersteunen?

Binnenkort organiseert GGZ NHN webinars over autisme. Tijdens de webinars vertelt een hulpverlener van GGZ NHN meer over het onderwerp en een ervaringsdeskundige van RCO de Hoofdzaak of GGZ NHN legt uit wat voor hem/haar geholpen heeft. Aanmelden kan via www.ggz-nhn.nl/webinars. Tijdens het webinar is er een livechat voor het stellen van vragen.

Data en aanmelden

Webinar eetstoornissen bij kinderen en jongeren - di 13 april 19.30-20.45uur Webinar autisme bij kinderen en jongeren - di 11 mei 19.30-20.45uur Webinar autisme bij volwassenen - di 1 juni 19.30-20.45uur

Aanmelden kan via www.ggz-nhn.nl/webinars

Na aanmelding krijgt u via e-mail een link van ons toegestuurd om de livestream te volgen. Tijdens het webinar is er een livechat waarin u vragen kunt stellen.

Voor wie?

De webinars zijn bedoeld voor alle geïnteresseerden. Dit kunnen bijvoorbeeld mensen met klachten, familieleden en naastbetrokkenen of cliënten zijn, maar ook mensen die vanuit hun professie of opleiding geïnteresseerd zijn in het onderwerp.We zien u graag!