Overhandiging eerste exemplaar aan burgemeester.
Overhandiging eerste exemplaar aan burgemeester. (Foto: aangeleverd)

Uitreiking eerste exemplaar Enkhuizen Boeit

ENKHUIZEN - Burgemeester Eduard van Zuijlen nam deze week een van de eerste exemplaren in ontvangst van het nieuwe magazine Enkhuizen Boeit.

Met toerisme, recreatie en havens in zijn portefeuille is hij nauw betrokken bij de promotie van Enkhuizen. “Bezoekers komen naar Enkhuizen voor de historie, de cultuur en de gezelligheid. Met dit magazine krijgen zij een prachtig overzicht gepresenteerd over alles wat onze stad te bieden heeft. Maar ook voor eigen inwoners is dit magazine een aanwinst. Er zijn altijd nog onontdekte plekken, (nieuwe) winkels en restaurants, musea waar u misschien al een lange tijd niet meer geweest bent. Laat u inspireren met dit magazine en plan komende zomer eens een dagje uit in uw eigen woonplaats!”

Enkhuizen Boeit wordt in opdracht van Toeristisch Platform Enkhuizen geproduceerd door Stichting Marketing Enkhuizen. Marianne de Zwart van Stichting Marketing Enkhuizen: "Net als dat we trots op onze stad zijn, zijn we ook trots op het compleet vernieuwde magazine. Met een frisse uitstraling en vol tips van locals en leuke weetjes. Nieuw zijn ook de achtergrondverhalen over trotse ondernemers in Enkhuizen. Lees het succesverhaal van een klompenboer, de historie van Villa Enkhuizen en hoe Westerstraat 71 uitgroeide van scheersalon tot een van de lekkerste winkels van Enkhuizen." Ook aan de kinderen is gedacht: naast alle tips voor leuke kinderuitjes is er een puzzelpagina en een mooie kleurplaat toegevoegd. "Verder in deze editie speciale aandacht voor groen in Enkhuizen en natuurlijk staat het magazine weer boordevol informatie over winkelen, horeca, havens, de vier veerdiensten, wandelen, fietsen (inclusief drie nieuwe knooppunten-routes) en uitstapjes in de regio."


Je zult versteld staan welke verrassingen jij nog kunt ontdekken in Enkhuizen en omgeving."

Afbeelding