Liesbeth Henningheim van Incotec (rechts) overhandigt de fruit/groentepakketten aan Esther Duin,Teamleader Teststraten bij GGD Hollands Noorden (links).
Liesbeth Henningheim van Incotec (rechts) overhandigt de fruit/groentepakketten aan Esther Duin,Teamleader Teststraten bij GGD Hollands Noorden (links). (Foto: Aangeleverd)

Incotec zet GGD-medewerkers in het zonnetje

ENKHUIZEN - Vandaag verraste zaadverbeteraar Incotec uit Enkhuizen de GGD-medewerkers werkzaam bij de teststraten in Zwaag en Bovenkarspel. Zij kregen allen een fruit/groentepakket van het ProeVkantoor uit Lutjebroekcadeau als blijk van waardering voor hun werk.

In Zwaag gaat het om 115 medewerkers en 70 in Bovenkarspel. “Wat een enorm vriendelijk gebaar”, zo laat GGD Hollands Noorden in een reactie weten. “Gelukkig krijgen wij over het algemeen veel goede reacties op ons werk, maar een steuntje in de rug kunnen onze medewerkers goed gebruiken.”

ProeVkantoor

ProeVkantoor is een organisatie uit Lutjebroek die kwaliteitsproducten levert die rechtstreeks afkomstig zijn van lokale telers. De producten worden geproduceerd met respect voor de natuur en het milieu door bedrijven met een keurmerk, zodat er zekerheid is van herkomst en teeltwijze. Met enige regelmaat wordt door Incotec aandacht besteed aan mensen en organisaties die een extra inspanning leveren in coronatijd. Eerder waren dat medewerkers van het Dijklander Ziekenhuis in Hoorn, hospice Dignitas in Hoorn, de voedselbank West-Friesland, thuiszorgteam 5 van de Omring en verpleeghuizen in Lutjebroek, Grootebroek, Bovenkarspel en Enkhuizen.