Gerard Helder, mede-eigenaar Maatschap Helder (l) en Thomas Nijhof beurs organisator CNO-Expo BV.
Gerard Helder, mede-eigenaar Maatschap Helder (l) en Thomas Nijhof beurs organisator CNO-Expo BV. (Foto: aangeleverd)

Breng een bezoek aan de Landbouwvakdagen West-Nederland

MIDDENBEEMSTER - De eerste editie van de Landbouwvakdagen West-Nederland werden woensdag 11 maart 2020 gehouden in Middenbeemster. Vele maanden voorbereiding kwamen samen op dat ene moment. Een mooie beurs met veel, goede standhouders op een prachtig bedrijf.

De eerste dag was super; goed weer, enthousiast publiek en meer dan tevreden standhouders. Echter, de tweede editie kon donderdag 12 maart niet doorgaan vanwege COVID-19. De deuren bleven gesloten voor publiek.

Groter aanbod

Maar ondanks dat heeft CNO-EXPO dit jaar een nog groter aanbod aan exposanten, waarbij de melktechniek, mechanisatie en veevoeders in grote getalen aanwezig zijn.

De eerste editie heeft wel laten zien dat de beurs aan deze kant van het land zijn interesse 100% geniet. "Wij hebben er achter de schermen alles aan gedaan om deze tweede editie mogelijk te maken. We kunnen dan ook niet wachten om iedereen op 25, 26 en 27 augustus weer te verwelkomen bij Maatschap Helder aan de Hobredeweg 41 in Middenbeemster. Omdat de Landbouwvakdagen West-Nederland is aangemerkt als 'doorstroomevenement' kunnen wij gewoon open zijn voor alle geïnteresseerden."

Dat wil natuurlijk zeggen dat alle bezoekers welkom zijn en dat zij geen vaccinatiebewijs of negatieve test hoeven te tonen bij binnenkomst.

25, 26 en 27 augustus

Kom ook naar de Landbouwvakdagen West-Nederland in Middenbeemster.