Een kijkje bij Industrial Tyres.
Een kijkje bij Industrial Tyres. (Foto: aangeleverd)

Nieuwe producten van Industrial Tyres Amsterdam

Eén van de nieuwe producten is PSF Plus. Dit is een vloeistof die de band beschermt tegen lekkage. De gepatenteerde mix van corrosie remmende elementen, vezels en polymeren, houdt de band op spanning en beschermt de velg tegen roest en slijtage. De PSF Plus vloeistof vormt bij lekkage om in een stolling die het lek dicht en verdere lekkages voorkomt. Minder stilstand en dus een lagere kostprijs per draaiuur.

De tweede is Trojan Tire. Dit is een revolutionair product in de bandenwereld. Door de voordelen van luchtbanden te combineren met de voordelen van volrubber banden ontstaat een product dat uitermate geschikt is voor heftrucks. Trojans geven het voertuig meer comfort, grip en een kortere remweg met behoud van stabiliteit en zonder lek te rijden. Minder stilstand en dus een lagere kostprijs per draaiuur. Misschien iets voor u? Een Trojan Tire heeft een brede toepassingsmogelijkheid. Het veiligheidsaspect is hierbij een belangrijk punt natuurlijk naast de efficiëntie en lagere kostprijs die behaald wordt. De Trojan Tire is uitermate geschikt voor voertuigen die continu moeten draaien. Veel klanten van Industrial Tyres zijn te vinden in de overslag en productie en zijn gesitueerd in havens, luchthavens, recycling en chemische industrie.

Bel 020-5062249 voor een toelichting op Trojan Tire en de toepassing in uw bedrijf of kijk op www.grondverzet-banden.nl.

Precisie Farming.
Afbeelding