Speeltuin Kindervreugde.
Speeltuin Kindervreugde. (Foto: aangeleverd)

Ledenjaarvergadering 2021

ENKHUIZEN - Speeltuinvereniging Kindervreugde houdt 2 september haar jaarlijkse Algemene Ledenvergadering, die vindt plaats in de Speeltuin. Alle leden en donateurs zijn welkom om vanaf 20.00 uur om de vergadering bij te wonen.

Voorzitter Paul Botman opent de vergadering, waarna secretaris Stijn Harlaar de notulen van de vorige jaarvergadering zal doornemen en het jaarverslag zal presenteren. Vervolgens neemt penningmeester Pieter Vincent de Jong het financiële jaarverslag van 2020 door en presenteert de begroting voor het aankomende seizoen.

Stijn Harlaar en Pieter Vincent de Jong treden af binnen het bestuur en stellen zich niet herkiesbaar. Aron Hooijman treedt ook af, maar stelt zich verkiesbaar als penningmeester. Ria Weel stelt zich verkiesbaar als secretaris. Geïnteresseerden voor een bestuursfunctie kunnen zich tot aanvang van de vergadering melden bij het bestuur. Alle leden van de vereniging hebben stemrecht en kunnen zich mengen in de besluitvorming van onder andere de hoogte van de contributie, de entreegelden en andere onderwerpen die aan bod komen tijdens de vergadering. Het bestuur stelt dan ook de aanwezigheid van de leden erg op prijs. Na de vergadering is er tijd voor een drankje en een hapje. Mocht de vergadering vanwege corona op een andere wijze (digitaal) moeten plaatsvinden, dan zal dit op de website www.speeltuin-enkhuizen.nl worden gecommuniceerd.

Afbeelding