super skoon bovenkarspel
super skoon bovenkarspel (Foto: Aangeleverd)

Suppend afval rapen

BOVENKARSPEL -  Zondag 26 september is het mogelijk om mee te doen met SUPer SKOON Bovenkarspel. Peddelend op een sup wordt afval opgeruimd. Iedereen kan meedoen.

Gezond in de buitenlucht

Om 13.00 uur stappen deelnemers ter hoogte van de Strekel op hun sup. Tot 14.30 suppen zij rond en onderweg ruimen ze al het afval op dat ze tegenkomen. Deelnemers krijgen van de organisatie een sup, een peddel, een grijpstok en een afvalbak te leen. Er is altijd een supinstructeur aanwezig om aanwijzigingen te geven over je sup-techniek. Het is niet moeilijk, iedereen kan het leren, aldus de organisatie. 

Afsluiting seizoen

Motto van SUPer SKOON Bovenkarspel is: Gezond in de buitenlucht, sportief met je lijf én bewust met je omgeving bezig! Deze middag is de afsluiter van een heel seizoen SUPer SKOON, waarbij al suppend de wateren zijn schoongemaakt van Enkhuizen tot Avenhorn en Langedijk.

Inschrijven

Inschrijven via ok-westfriesland.nl/kom-in-actie/super-skoon-bovenkarspel/ of: okwestfriesland@gmail.com. Na aanmelding ontvang je in de week voor de actie een mail met meer informatie.