De mooiste vogels zijn te bewonderen en te koop in Lutjebroek.
De mooiste vogels zijn te bewonderen en te koop in Lutjebroek. (Foto: Aangeleverd)

Vogelshow doet Lutjebroek weer aan

Algemeen

LUTJEBROEK - De Strekervogelvrienden organiseren 12, 13 en 14 november in de grote zaal van café de Paus in Lutjebroek hun jaarlijkse vogelshow. Nadat vorig jaar de show vanwege de corona niet door kon gaan, doen de leden er dit jaar een schepje bovenop. Er is weer een grote verscheidenheid aan vogels te zien.

Vogel paradijs café de Paus

In de de mooi aangeklede zaal is onder meer een volière van 2 bij 4 meter te zien en verschillende vitrines waar de vruchten en insecteneters in geshowd worden. Daarnaast zijn er kleur- en postuurkanaries, zebravinken in verschillende kleurslagen, Australische prachtvinken, Afrikaanse tropen, grasparkieten, agapronissen grote parkieten en papegaaien te zien. Ook is er een grote verkoopafdeling aanwezig waar verschillende soorten vogels van de leden te koop worden aangeboden. Ook is er de gelegenheid om vogelvoer te kopen. Bestuursleden staan klaar om vragen te beantwoorden over het houden van vogels.

Jaarlijkse vogelshow

De openingstijden zijn: vrijdag 12 november van 10.00 tot 21.00 uur; zaterdag 13 november van 10.00 tot 21.00 uur en zondag 14 november van 10.00 tot 16.00 uur. De show vindt plaats in café de Paus P.J.Jongstraat 96 Lutjebroek. De entree is gratis. In verband met de coronaregels wordt gecontoleerd op QR-code of testbewijs.

Afbeelding