Maddy in actie bij Vek-Wik.
Maddy in actie bij Vek-Wik. ((Foto: aangeleverd))

Sporter van de maand: Maddy

Algemeen

ENKHUIZEN - Maddy Frankfort Vlaar is sporter van de maand november bij Special Gym Vek-Wik geworden. Daar mag ze trots op zijn. En dat was Maddy (15) dan ook. Superblij is ze dat ze een maand lang de Vek-Wik vlag bij haar thuis mag laten wapperen.

Maddy is een topper

Samen met nog 12 andere enthousiastelingen geniet Maddy volop van het met elkaar sporten. Badminton, basketbal, rennen, bal gooien en allerlei spellen worden gedaan. Maddy geniet al volop bij de warming up en ze laat dan ook haar medesporters zien hoe het moet en bedenkt zelfs nieuwe oefeningen. Sommige dingen zijn best wel een beetje spannend, maar de leskrachten haken hier goed op in. 

Stormvogel Hoorn

Op haar school, de Stormvogel in Hoorn, vindt Maddy gym ook geweldig. Net als nog drie andere leden die hier speciaal voortgezet onderwijs krijgen. Sportief is ze zeker. Ze rijdt zelfs op een eigen paard. Paard Max moet wel een heel gelukkig dier zijn met zo’n lief en goedlachs baasje. Ook Special Gym is blij met Maddy. Vanaf het eerste begin is zij lid en is ze voor zowel sporters als leskrachten een topper.

Special Gym Enkhuizen

Er wordt gegymd elke maandag van 19.00 tot 20.00 uur in de gymzaal van De Bonte Veer. Nieuwe deelnemers zijn welkom. De eerste twee lessen zijn gratis. Niet alleen voor inwoners van Enkhuizen, maar ook voor inwoners van Stede Broec, Drechterland en Medemblik. Meer informatie via voorzitter@vekwik.nl en 06 8320 5270.