Afbeelding
(Foto: archief)

Beestachtige Kerst in de stal

ENKHUIZEN - Zaterdag 18 december van 11.00 tot 12.00 uur zijn de peuters en kleuters (3 tot 6 jaar) welkom bij de snuffelochtend Kerst in de stal. Tijdens deze ochtend ontdekken de kinderen het kerstverhaal, gezien door de ogen van de dieren in de stal.

In een sfeervol kerstverhaal maken de kinderen kennis met een man, een vrouw en vooral heel veel dieren. Tijdens het interactief voorlezen van dit verhaal, kunnen de kinderen meedoen met alle dierengeluiden of gezellig luisteren bij een (groot-)ouder op schoot. Na het verhaal knutselen ze zelf een dierenstal, zodat je het verhaal thuis nog eens na kunt spelen. Na afloop gaan ze samen naar de stal van de kinderboerderij, om de dieren te bekijken en te knuffelen.

Snuffelochtend

Deze activiteit organiseert Hertenkamp in samenwerking met Rita Hooijmans van LEV! Educatie. Kosten 4 euro per persoon (ook de volwassenen), inclusief drinken met lekkers. Om dit kerstverhaal coronaproof te houden is er een beperkt aantal deelnemers mogelijk. Daarom is reserveren noodzakelijk via reservering@hertenkampenkhuizen.nl.

Afbeelding