Koffietijd op Zondag start weer.
Koffietijd op Zondag start weer. (Foto: archief)

Koffietijd zondag 9 januari

STEDE BROEC - De eerste Koffietijd Op Zondag in sociaal cultureel centrum 't Stadsplein is zondag 9 januari. De koffiezondag kan doorgaan omdat het buurthuis een speciale sociale functie inneemt. 

Koffietijd op Zondag is een gezellig moment om koffie of thee te drinken, maar vooral elkaar ontmoeten. De gastvrouwen staan klaar met een lekker kopje koffie of thee, en een praatje. Aanmelden is niet nodig. Kosten: 3 euro per keer. Geen vervoer? Leden van Wonen Plus kunnen contact opnemen met Wonen Plus en informeren naar de mogelijkheden via 0228 511 528.

Buurtsoep

Voor de buurtsoep is iedereen iedere woensdagochtend vanaf 2 februari vanaf 10.00 uur welkom in de Kookstudio. Er wordt soep gemaakt door jongeren en ouderen. Bezoekers kunnen helpen met soep maken, een kopje koffie drinken, maar ook voor een praatje, een spelletje of even knutselen. Gezamenlijk wordt soep gegeten. Aanmelden is niet nodig. Kosten: 2,50 per persoon, inclusief koffie/thee en soep.

Creatieve cursus

Vanaf 9 februari start de cursus 't Kunstplein met het thema de Levensboom. Kunstzinnig talent is niet nodig. Alles draait bij deze cursus van 15 lessen om het ontwikkelen van creativiteit en blijdschap. In deze cursus leren deelnemers verschillende technieken. De groep werkt onder de zeer enthousiaste begeleiding van kunstenaar Monique Schoenmaker toe naar de gezamenlijke expositie ’t Kunstwoud. Kosten: 30 euro, inclusief koffie/thee en materiaal voor 15 lessen.

Sociaal Cultureel Centrum ’t Stadsplein hanteert de maatregelen rond corona voor de branche Sociaal Werk. Zie de website www.tstadsplein.nl.

Afbeelding