Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

Grote opruiming bij Peperkamp Tegels

ALKMAAR - Gebroeders Piet, Jan en Carol Peperkamp gaan meer van hun vrije tijd genieten. Ze stoppen per 1 september met hun winkel 'Tegelhandel Peperkamp' op de Koelmalaan 330 te Alkmaar. Dat betekent grote kortingen! 

Het bedrijf kent een lange historie. In 1978 werd gestart met een tegelboerderij tussen Alkmaar en Bergen. Het ging goed met de verkoop en de klantenkring werd steeds uitgebreider. Daarom is in 1982 besloten te verhuizen naar een grotere showroom aan de Oosterweezenstraat 5 te Alkmaar. In 2000 is de huidige locatie geopend.

Peperkamp Tegels houdt grote leegverkoopactie

Anders dan anderen. Dat was en is de slogan van de winkel, waarmee wordt bedoeld dat het assortiment veel bijzondere tegels bevat. Dit is een succesvolle formule gebleken, want de klanten kwamen en komen uit de wijde omgeving naar de winkel. Op zoek naar iets onderscheidend. Deze kwaliteit kwam onder meer van pas bij de verbouw van het kantoorgebouw de Zaanse Golf te Zaandam. Hier werd Peperkamp Tegels gevraagd om voor de entree en het buitengebeuren het tegelwerk te regelen. Dit is een bijzonder kunstwerk geworden.

De broers Peperkamp kijken met veel voldoening terug op de tijd dat ze in hun bedrijf actief zijn geweest. Aangezien de winkel per 1 september versneld overgaat in andere handen, is het nu zaak  dat de laatste voorraden zo snel mogelijk worden verkocht. Vandaar dat er nu een speciale leegverkoopactie is gestart, waarbij zeer hoge kortingen worden gegeven. Alle relaties worden bedankt voor hun vertrouwen in al die jaren dat Peperkamp Tegels hen als klant mocht begroeten. Alle opgedane contacten met onze relaties zijn zeer waardevol, aldus de eigenaren van de winkel.


Peperkamp Tegels, Koelmalaan 330H, 1812 PS Alkmaar, 

Telefoonnummer 072-5150641. www.peperkamptegels.nl 

Openingstijden: van dinsdag tot en met zaterdag van 0.900 uur t/m 13.00 uur.