Team SALO naar Alpentocht voor Cliniclowns.
Team SALO naar Alpentocht voor Cliniclowns. (Foto: aangeleverd)

Team SALO naar Alpentocht voor Cliniclowns

REGIO - Team SALO doet 4 september mee aan de Alpentocht om geld op te halen voor de Cliniclowns. Een jaar extra kreeg Team SALO om zich voor te bereiden op de klim naar de top van de Alpentocht in Val Thorens, maar de oorspronkelijke sportieve uitdaging op de fiets ging vorig jaar door corona niet door. Nu is het dan bijna zo ver.  

Team van tien collega's naar de top in Val Thorens

Een team van tien collega's fietst de klim naar de top in Val Thorens; een tocht van 34 kilometer naar een hoogte van ruim 2300 meter. Val Thorens was in 2019 finishplaats van de koninginnenrit van de Tour de France.

De Alpentocht is een fiets-, wandel-, en hardloop evenement in de Alpen die dit jaar wordt gehouden van 1 tot 5 september. Elk jaar wordt er een legendarische berg beklommen. Bij de Alpentocht wordt met elkaar een sportieve topprestatie geleverd en door mee te doen zet Team SALO zich in voor het goede werk van CliniClowns. Met de opbrengst van de Alpentocht kunnen de CliniClowns afleiding en plezier brengen aan nog meer mensen in een kwetsbare gezondheidssituatie, iets van in deze tijd extra hard nodig is. Met de geweldige steun van sponsoren heeft Team SALO een loterij georganiseerd waarvan de opbrengst ten goede komt aan het goede werk van de CliniClowns. Hiervoor zijn inmiddels bijna al de 1000 beschikbare loten verkocht. 


Voor meer informatie of een donatie kijk je op www.alpentocht.nl