Slagerij Eeken in 1910.
Slagerij Eeken in 1910. (Foto: aangeleverd)

Slagerij Eeken bestaat 125 jaar

Algemeen

ALKMAAR - Op 24 oktober 1896, startte de overgrootvader van Stephen Eeken (huidige eigenaar) zijn slagerij aan de Oudegracht 223 in Alkmaar. Extra bijzonder is dat Tim, de zoon van Stephen, waarschijnlijk het stokje overneemt en zo de vijfde generatie Eeken in de slagerij aan de Oudegracht wordt. Dat is 125 jaar traditie, vakmanschap en kwaliteit en dát verdient bijzondere aandacht. 

Stephen en Tim. (Foto: aangeleverd)

Dit weekend vieren ze hun 125-jarig jubileum met een feesttent naast de winkel waar ze hele dag door lekkere hapjes bereiden en uitdelen. Iedereen is van harte welkom om te komen proeven. Want wie jarig is, trakteert! Deze week heeft slagerij Eeken 12 jubileumaanbiedingen voor 125 cent en maakt elke 125e klant kans op een heerlijke prijs. En dit weekend krijgt iedere klant een goodiebag mee. Wat een verwennerij! 

Zin om langs te komen? 

Slagerij Eeken serveert op vrijdag 29 en zaterdag 30 oktober een proeverij van verschillende heerlijke hapjes en kleine gerechten. Alles wordt met de grootste zorg en smaak bereid door Tim Eeken, die een achtergrond als chefkok heeft. Kom genieten van boeuf bourgignon, een miniburger met aïoli en pickled onion, langzaam gegaard buikspek, beenham met mosterdsaus en de originele Italiaanse mortadella. Niet alles is tegelijk beschikbaar, dus kom gerust meerdere keren langs om niets te missen. Volg slagerij Eeken op hun Instagram- en Facebookpagina’s om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes en feestelijke aanbiedingen. En kom vooral langs bij de winkel en de feesttent dit weekend!

Slagerij Eeken is te vinden aan Oudegracht 223 in Alkmaar Meer informatie www.slagerij-eeken.nl

Stephen en Tim.