Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Triade zorgt voor vermaak

REGIO - Hoewel Triade haar deuren nog even gesloten moet houden (in elk geval tot 9 februari), hoeven geïnteresseerden in muziek, dans en creativiteit zich zeker niet te vervelen. De reguliere lessen worden zo veel mogelijk online gegeven.

'Van muziek tot dans en van acteren tot knutselen, er is voor iedereen wat wils'

Op de woensdagmiddag is er online peuterdans. Deze les kan gevolgd worden via de Facebook en YouTube kanalen van Triade. Voor wie bewegen niet meer vanzelf gaat, bijvoorbeeld door een lichamelijke beperking, is er ‘Dans wat je kan’. Deze lessen zijn ook via Facebook en YouTube te volgen op de vrijdagochtend.

Platform

Ook is er het platform www.24creatief.nl waar meer dan 250 gratis workshopvideo’s te vinden zijn. Van muziek tot dans en van acteren tot knutselen, er is voor iedereen wat wils.

Online quiz

Maar er is meer. Want in de eerste week van februari organiseert Triade een online quiz op Facebook. Dagelijks zijn er twee quizvragen en aan het einde van de week zijn met de antwoorden én een creatieve opdracht mooie prijzen te winnen. Daarover gesproken: verderop in deze krant staat een hele pagina met Triade ‘lockdown fun’ waarbij iedereen kan meepuzzelen voor een mooie prijs. ‘Kijk snel verderop in deze krant!