Er wordt nagedacht over een alternatief voor de KaleTakkenloop later dit jaar.
Er wordt nagedacht over een alternatief voor de KaleTakkenloop later dit jaar. (Foto: aangeleverd)

'Een no nonsense club midden in de samenleving'

Vervolg van de voorpagina.

Van der Hout: "Daartoe hebben we een vergunningaanvraag gedaan, een coronadraaiboek gemaakt en een website ontwikkeld. Echter, hebben we bij de toename van de besmettingen in november besloten om de KaleTakkenloop in januari niet door te laten gaan. Nu denken we aan een alternatief voor de KaleTakkenloop later dit jaar. Alles hangt natuurlijk af van de ontwikkelingen rondom corona, maar we gaan er van uit dat we weer een groot evenement kunnen organiseren, evenals de Paardrijdag voor Noorderhaven. Het is voor ons belangrijk om zichtbaar te blijven en om samen leuke activiteiten te organiseren die bij voorkeur nog wat opbrengen ook. Graag willen we ook weer een gerenommeerde spreker naar onze regio brengen voor een inspirerende avond."


Uitdagende tijd

Lions Wieringermeer e.o. blijft zich - corona of niet - onverminderd inzetten voor anderen. Van der Hout: "Heel de wereld leeft in een uitdagende tijd waarin er veel tegelijk lijkt te veranderen. Aan de ene kant blijven de meesten van ons door de lockdown in hun eigen kleine kring en lijkt het individualisme verder toe te nemen. Aan de andere kant zie je juist nu dat het brede gevoel van solidariteit in de maatschappij toeneemt. Als Lions blijven we ons inzetten voor goede doelen binnen onze samenleving, ook in Hollands Kroon."

Positiviteit

"Het aantal leden bepaalt evenals bij elke andere vereniging wat je kunt realiseren. Gezelligheid en positiviteit staan bij ons voorop en dat lijkt me iets wat altijd gewaardeerd wordt.

Op deze manier willen wij het idee van gezamenlijkheid en een aantrekkelijke club verder gestalte geven. We zijn een gezellige no nonsense club, waarbij veel aandacht wordt geschonken aan activiteiten. Een club die midden in de samenleving staat."

Aansluiten?

Mensen die zich bij Lions Wieringermeer willen aansluiten zijn van harte uitgenodigd om zich te melden via een e-mailtje bij secretaris Bart Mekkelholt wieringermeer@lions.nl. Bellen voor verdere toelichting kan ook naar Gerhard Benjamins, dit jaar verantwoordelijk voor de ledencommissie en de PR. Zijn telefoonnummer is 0628089432. Als de coronamaatregelen later in 2021 het toelaten, is de verwachting dat de Lions een open introductieavond organiseert.
Zie ook: https://wieringermeer.lions.nl