Keurslager Robert Blaauboer staat klaar met zijn team om u te helpen.
Keurslager Robert Blaauboer staat klaar met zijn team om u te helpen. (Foto: aangeleverd)

Smaakvol Pasen bij Keurslager Robert Blaauboer

Dit jaar heeft Keurslager Robert Blaauboer voor Pasen weer een mooie afgemeste koe van vaste mester Jan Vlaar uit Wijdenes, waar de koeien tegen de dijk van het IJsselmeer aan grazen. Rust, ruimte en aandacht voor de beesten en met de nodige zorg afgemest, maakt topkwaliteit. De koe van Jan, de Vlaarkoe, zou op de Paasvee zeker meegedaan hebben voor de prijzen.

In de loop der jaren is de winkel steeds meer een bourgondische winkel geworden. De eigengemaakte salades, achterham, gebraden beenham, honingham, rookvlees, pastrami, gerookte tong, boerenleverworst, grillworst, metworst ,leverworst, ossenworst, rookworst: allemaal zelf gemaakt.
Het vaste team van medewerkers, allemaal toppers, kennen bijna iedere klant. Een praatje is gauw gemaakt. daar leent de winkel zich ook voor. Klein, knus en gezellig. Maar tegelijkertijd verzetten ze ook een hoop werk. De rijkelijk belegde broodjes trekken rond het middaguur de winkel vaak vol met klanten. De dagelijks vers gemaakte maaltijden en vlugklaarprodukten variƫren per dag, Mirjam, Mirjam en Cynthia zijn er druk mee. Nathalie en Shirley snijden de vleeswaren dagelijks vers. Ook 1/2e onsjes is geen probleem. De oudere klant hoeft niet zoveel. Dat mag.

Nick is de winkelslager in opleiding en heeft zich in 1,5 jaar tijd omgeschoold van meubelmaker tot vakbekwaam winkelslager. Nick heeft o.a. als hobby koken/bbqen op de keramische barbecue: van Black Basterd tot Green Egg. Een Black Angus Ribeye, Picanha of Bavette; Nick vertelt u alles over het kruiden tot het bereiden.

DeVlaarkoeien uit Wijdenes, Heijdehoeve varkensvlees en Gildehoen kip vormen de basis voor al onze eigengemaakte producten.
Daarom graag tot ziens in de winkel!


Keurslagerij Robert Blaauboer , Gedempte Gracht 32 te Schagen. Tel. 0224 - 212110 of kijk op www.blaauboerschagen.keurslager.nl

Afbeelding