Verkoopadviseur Jeroen Visser bij de nieuwe Opel Mokka
Verkoopadviseur Jeroen Visser bij de nieuwe Opel Mokka (Foto: Tineke Groet Auto )

De nieuwe Opel Mokka bij GROET AUTO

De nieuwe Opel Mokka is het eerste model met Opels nieuwe familiegezicht. Andere modellen van Opel gaan er dus ook zo uitzien. Het design heeft zelfs een naam: Opel Vizor.

Het Opel Mokka dashboard is hypermodern

Zowel de buitenkant als de binnenkant is nieuw. De Pure Panel-cockpit voegt twee beeldschermen samen tot een horizontaal uitgestrekt mega instrumentarium. Vergelijkbaar met dat van de Mercedes A-klasse. Zo’n groot scherm kan er flitsend uitzien, maar Opel lijkt andere plannen te hebben. Volgens het persbericht ‘zijn er geen nutteloze decoratieve animaties te vinden in de nieuwe Mokka’ en ‘alle overbodige visuele prikkels ontbreken’. Dus we kunnen een aquarium (zoals in de Honda e) wel vergeten? Op de middenconsole zitten fysieke knoppen voor de klimaatregeling. Mokka’s met een automaat krijgen geen grote keuzehendel maar een kleine schakelaar.

Mokka-e actieradius bedraagt 332 km

Net als bij de Opel Corsa het geval is, kun je de nieuwe Opel Mokka bestellen met een verbrandingsmotor of een elektromotor. De Mokka-e levert 136 pk en 260 Nm, en heeft een accupakket van 50 kWh. Dezelfde specificaties als de elektrische Corsa-e, Peugeot e-208 en e-2008 en de DS 3 Crossback E-Tense. In de Mokka-e resulteert dat in een actieradius van 322 kilometer.

Stoelen en led-koplampen

Bij de onthulling van een nieuwe model, besteedt Opel altijd extra aandacht aan de stoelen en de led-koplampen. Dat zijn de paradepaardjes van het merk. Ook in de nieuwe Opel Mokka zul je lekker zitten. De Mokka is leverbaar met zesvoudig verstelbare ergonomische stoelen, bekleed met alcantara of leer. Alle versies van de Mokka zijn standaard uitgerust led-dagrijverlichting. Op de optielijst staan adaptieve IntelliLux LED Matrix-koplampen met veertien individuele lichtunits. Met Matrix-verlichting verblind je je tegenliggers niet en dus kun je permanent met grootlicht rijden. Kortom de Opel Mokka is het nieuwe gezicht van Opel!

U rijdt de nieuwe Opel Mokka vanaf € 26.399,- of in de private lease vanaf € 349,-

Voor meer info kunt u terecht bij Autobedrijf Tineke Groet BV , Witte Paal 329, 1742 LE te Schagen. Tel. 0224-215844 of kijk op www.groetauto.nl

De nieuwe Opel Mokka bij Groet Auto.