Sabine Schravemade.
Sabine Schravemade. (Foto: aangeleverd)

‘Textiel- en slaapexpert Sabine Schravemade: ‘Optidee biedt meer slaapcomfort’

WARMENHUIZEN- Goed kunnen slapen betekent meer energie overdag hebben. Optidee draagt bij aan het slaapcomfort. Sabine Schravemade is het gezicht van dit product in de Regio. Hier haar verhaal:

,,In november 2018 ben ik in aanraking gekomen met de producten van Optidee – exclusieve producten voor met name ‘slapen’ - en was gelijk verkocht. De producten waren boven verwachting zo fijn (ik was nogal sceptisch zeg maar) en dat heeft ertoe geleidt dat ik in januari 2019 een demo-avond bij mij thuis had. Zeer benieuwd naar wat mijn directe omgeving hierover had te zeggen en gelukkig waren zij net zo enthousiast als ik. Voor ik het wist, had ik een afspraak gemaakt om meer te weten te komen over de organisatie, hoe deze werkt en het adviseurs-schap. Want vol passie vertellen over producten waar je zelf 100% achterstaat en in gelooft, dat is werk waar je energie van krijgt! Maart 2019 ben ik dan ook gestart - naast een leuke parttime baan - en ik heb hier geen moment spijt van! Deze maand vier ik mijn 2-jarig jubileum.

Normaliter sta ik in de woonkamers van onze gastvrouwen tegenover een groep enthousiaste dames en heren en doe ik mijn verhaal. Uitleg over de vezel, het rond laten gaan van de producten (voelen = verkocht ), vertellen over uitleenmogelijkheden en het opnemen van bestellingen. Vaak breng ik de bestelling daarna persoonlijk langs, al lukt dat niet altijd uiteraard – dan is PostNL een fijne partner. Nu – door Corona – is het toch allemaal even anders, maar niet minder leuk. De demo’s gaan nu via ZOOM en WhatsApp en het hebben van een fijn netwerk van enthousiaste gebruikers draagt bij aan deze wijze van advies geven. Daarnaast biedt Optidee ons als adviseurs alle tools om zo goed én uitgebreid mogelijk met informatie naar buiten te komen, door mooie productfilmpjes en informatieve folders. Fijn dat een organisatie met je meedenkt – dat zie je niet overal – en dat maakt het werken als zelfstandig adviseur bij Optidee zo prettig. Alles is goed geregeld – dus je kunt gelijk aan de slag! Hoop je snel te zien of horen. Wie weet sta jij - net als ik - binnen twee maanden (digitaal) in de woonkamer.”