Blik op de vernieuwde winkel van Rob’s Accessoires.
Blik op de vernieuwde winkel van Rob’s Accessoires. (Foto: aangeleverd)

Winkel Rob’s Accessoires ruimer opgezet

’T ZAND - De winkel van Rob’s Accessoires in ’t Zand is vernieuwd. Met name de motorkledingafdeling heeft nog meer cachet gekregen door de lichtinval en het gebruik van houten wanden waartegen de nieuwe broeken, jassen en blouses afsteken. Het geheel heeft daardoor een stoerdere uitstraling gekregen. Verder heeft ook de schoenenafdeling een facelift gehad. Het aanbod is daarbij vergroot en ruimer opgesteld.

Al met al is er meer ruimte om te shoppen wat de veiligheid ten goede komt. Opvallend bij de kledingafdeling is de casual look. Maar dan wel veilig door het gebruik van kevlar in de outfits, zodat je niet ter bescherming er nog eens een zware jas overheen hoeft te dragen. Dankzij CoolMax en shoftshell voelt de kleding bovendien soepeler en daarmee prettiger aan. Men heeft daarbij de keuze uit topmerken als Belstaff en Segura die van een niveau winddicht, waterdicht en ademend zijn dat ze simpelweg heerlijk zitten. Voor wat betreft de schoenen: je kunt opteren voor zware motorschoenen, maar je kunt er ook voor kiezen om veilige sneakers te dragen: die verkoopt het Zandtemer bedrijf ook.

Breed assortiment

Verder kun je bij Rob's terecht voor motorhandschoenen en helmen. De winkel heeft zo'n 650 helmen op voorraad, onder meer van het topmerk Shoei. Rob's Accessoires staat, zoals de naam weergeeft, voor motoraccessoires in de breedste zin van het woord, maar het bedrijf verkoopt ook motoren, quads en scooters. Meer weten? Bel naar 0224-591230, mail naar info@robsacc.nl of kijk op www.robsacc.nl. Het bedrijf is gevestigd aan de Korte Belkmerweg 7 in 't Zand.