Marianne (rechts) en Joanna.
Marianne (rechts) en Joanna. (Foto: aangeleverd)

Vernieuwende vetverminderingsmethode bij Beautysalon Hollands Kroon

BREEZAND- Maak kennis met een bedrijf in Hollands Kroon dat op het gebied van schoonheidsbehandelingen snel aan bekendheid wint. Marianne Dirksen werkte ruim tien jaar vanuit huis, koos er vier jaar geleden voor om die onderneming uit te bouwen in een bedrijfspand en zit sinds 2019 in een nog betere locatie aan de Zandvaart 47a.

Het is een succes geborgd door kennis: Marianne startte als voetreflex-masseuse, volgde verder jarenlang diverse beauty-opleidingen naast haar vaste baan, begon daarna voor zichzelf als en breidde, naarmate haar expertise toenam, het aantal beauty-behandelingen langzamerhand steeds meer uit. Anno 2021 is Beautysalon Hollands Kroon een state-of-the-art schoonheidsspecialist, met gespecialiseerde medewerksters op beautygebied en een bedrijf dat zich steeds meer als trendsetter ontpopt. Maak bijvoorbeeld kennis met Cryolipolyse: het verwijderen van vet door vet te bevriezen.

Klinisch onderzoek onder honderden patiënten heeft aangetoond dat Cryolipolyse een effectieve manier is om vet te verminderen, zonder het risico en de hersteltijd van een operatie of chirurgische ingreep. ,,En vooral ook”, zo stelt Dirksen, ,,zonder pijn! Wij maken gebruik van de nieuwste en beste apparatuur, de Body-Wizzard-Duo van MedCos Skinsolutions dat in Nederland is ontworpen. Het resultaat is een zichtbare, natuurlijk ogende vetreductie in de behandelde gebieden.”

Hoe werkt het?

,,Het vet wordt plaatselijk bevroren en dat wordt vervolgens op een natuurlijke manier uit het lichaam afgevoerd”, vertelt de eigenaresse. ,,Hierdoor kunnen probleemzones effectief worden aangepakt. Denk hierbij aan de buik, binnenkant van de bovenbenen en de bovenarmen. De techniek werkt zowel bij vrouwen als mannen uitstekend.”

Naast Cryolipolyse biedt de beautysalon een breed scala aan behandelingen aan, waarbij veelvuldig gewerkt wordt met het dierproefvrije, vegan en professionele huid-verbeterende merk LOOkX. Ook kun je er terecht voor meerdere typen massages. Beautysalon Hollands Kroon valt verder in het oog door de vakkennis van permanente make-up voor een eyeliner en zogeheten Ombre wenkbrauwen.

De salon verkoopt ook Loveli, Janzen (body & home producten) Marc Inbance selftanning, voedingssupplementen, alles kan je op de webshop bestellen. Verder heeft nagelstyliste Joanna van Dreamed Nails haar plekje in Beautysalon Hollands Kroon gevonden, voor de mooiste nagels, acryl, gelnagels, gellak, manicure, cosmetisch pedicure & Henna Brows kan je bij haar terecht.

Meer weten of je aanmelden voor een gratis intake? Bel naar 06-25341424, mail naar beautysalonhollandskroon@hotmail.nl of kijk op www.beautysalonhollandskroon.nl/