Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

'Sfeer is ontspannen en informeel'

ANNA PAULOWNA - Er is van alles te doen met de matchgroep bij Volkstuinvereniging Anna Paulowna, zowel in het tuintje als in de verblijfsruimte.

Er is van alles te doen met de matchgroep

"We kunnen het landje bewerken, zaaien en oogsten en even lekker in ‘t zonnetje zitten aan de picknicktafel. Ook in de verblijfsruimte kan van alles ondernomen worden en zijn er volop activiteiten te doen, zoals koken, gereedschap opknappen of een creatieve activiteit of je kunt er gewoon de gezelligheid van elkaar opzoeken onder ‘t drinken van een kop thee uit eigen tuin!", laat vrijwilligster José van Wonen Plus Welzijn weten.

Mogelijkheden

"Met elkaar wordt gekeken welke activiteiten gedaan kunnen worden en wie wat wil gaan doen. Naar eigen mogelijkheden en interesse en wat bij jou past. De sfeer is er ontspannen en informeel. Er is geen vast programma maar wel een fijne structuur en ondersteuning. De matchgroep is er voor mensen die het fijn vinden middels activiteiten samen bezig te zijn.

Aanmelden

Matchgroep De Tuin is er verder elke vrijdagmiddag van 13.30 uur tot 16.00 uur, bij volkstuinvereniging 'Anna Paulowna' aan de Molenvaart 142 B, 1761 AM te Anna Paulowna. Voor aanmelding en meer informatie over de Matchgroep De Tuin kan contact opnemen met Anja de Jong 06- 82819173.

Afbeelding