De fietsers bij de kleiput.
De fietsers bij de kleiput. (Foto: aangeleverd)

Sponsortocht voor hospice in Westerland succesvol

WIERINGEN - De op Hemelvaartsdag gehouden fietstocht ‘Fietsen over Hemels mooi Wieringen’ voor de realisering van het hospice het Tweede Thuis is een succes geworden.

Donderdag 13 mei, Hemelvaartsdag, deden 114 deelnemers met veel enthousiasme mee aan de sponsortocht ‘Fietsen over Hemels mooi Wieringen’. De route voerde hen langs een aantal markante punten op Wieringen. Eén van de punten was de locatie waar het Hospice het Tweede Thuis gerealiseerd gaat worden, want dat was het fietsdoel. De fietsers trapten een bedrag van € 1394,50 bijeen. De Rooms Katholieke Kerk Wieringen en de Protestantse Gemeente Wieringen vulden dit bedrag aan tot € 2000,00 Afgelopen maandag kon de cheque worden overhandigd door John Jorna; één van de organisatoren. Paula Udding en Jan Wittink van stichting het Tweede Thuis namen de cheque dankbaar in ontvangst.

Ook fietsen?

Wie na het lezen van dit bericht denkt: ‘Fietsen over Hemels mooi Wieringen' dat wil ik ook wel', kan een mailtje sturen naar s.jorna1@quicknet.nl. Zij ontvangen dan de kaart met daarop de routepunten. Uiteraard is een donatie meer dan welkom. Deze kan overgemaakt worden op het rekeningnummer van stichting het Tweede Thuis: NL03 TRIO 0391 0451 05 onder vermelding van sponsoring fietstocht.


Cheque werd dankbaar in ontvangst genomen.