Het pand van De Betue aan de Nieuweweg 3.
Het pand van De Betue aan de Nieuweweg 3. (Foto: aangeleverd)

Hulpmiddelen en Advies De Betue tijdens de Nationale Balkon Beweegdag/week

(Advertorial)

ANNA PAULOWNA - Dat gezelligheid en bewegen samen gaan samen kunt u aankomende week ervaren tijdens de Nationale Balkon Beweegdagen. Het initiatief van het Nationaal Ouderenfonds is officieel alleen vrijdag 4 juni, maar Sportservice Noord-Holland maakt er een hele week van.

Om u te laten bewegen is Hulpmiddelen- en Adviescentrum De Betue donderdag 3 juni van 14.00 tot 16.00 uur in Den Oever, Kapellehof. Vrrijdag 4 juni van 10.00 tot 14.00 uur wordt afgesloten in het Mondriaanpark Schagen. Voor en na de activiteiten van partner Sportservice Noord-Holland is het mogelijk om van uw balkon af te komen en te ervaren hoe het is om met een driewielfiets te fietsen. Ook nemen wij onze duofiets mee. Fietsen met een driewielfiets is een andere beleving dan dat u gewend bent op uw tweewieler. Wij geven u eerst een korte training, zodat u veilig en volzelfvertrouwen weer kunt genieten van bewegen op een fiets. U kunt ook kosteloos begeleiding krijgen van de Fietsbond. Voor iedereen die ondersteuning kan gebruiken bij het lopen nemen wij ook rollators mee in super hippe kleuren. Je mag tenslotte gezien worden! Zo wordt bewegen nog leuker!

Fietsarrangement

Voor iedereen die bij Zorgoutlet De Betue een oer-Hollandse Huka driewieler aanschaft tussen 31 mei en 31 juli verloten wij een driedaags fietsarrangement in Twente voor twee personen. Het type Huka fiets wat u heeft gekocht staat bij uw hotel op u te wachten, zodat u optimaal kunt genieten van de omgeving.

Onze passie in bewegen delen we graag met u. Met enthousiaste partners zoals o.a. Sportservice Noord-Holland, de Nationale Ouderenbond en de Fietsbond hopen we u verder te helpen. Bewegen is de basis van gezond ouder te worden. Bent u geen bewoner van bovengenoemde locaties, maar wilt u graag langs komen? Maak dan een afspraak via telefoonnummer 0223 754969 of stuur een mail naar info@zorgoutletdebetue.nl.

www.zorgoutletdebetue.com