Komende zaterdag knallende kortingen in het centrum van Hippolytushoef.
Komende zaterdag knallende kortingen in het centrum van Hippolytushoef. (Archieffoto)

Kom je ook koopjesjagen in Hippo?

HIPPOLYTUSHOEF - Wegens het grote succes van de vorige keren houden de winkels van Hippo grote opruiming met knallende kortingen tot wel 75%!  Zaterdag 29 augustus kunnen koopjesjagers tussen 10.00 en 17.00 uur naar hartenlust shoppen in Hippo!

Hippo ruimt (zolder) op! 

Houd je van sfeer en gezelligheid?  Kom dan langs en laat je verrassen! Er is nég meer reden om een bezoekje te brengen aan Hippolytushoef omdat vele gezinnen hun zolder hebben opgeruimd. Vanzelfsprekend zitten daar altijd leuke en interessante spullen tussen voor jong en oud. 

Speurneus

Kleding, glaswerk of servies, gebruiksartikelen van vroeger, spelletjes; er is van alles te vinden voor degenen met een goede speurneus. Misschien ook nét dat item waar je al jaren naar zoekt. Kom dus langs snuffel door de straten en profiteer van de hoge kortingen van en in de winkels. 

Zelf de zolder opruimen?

Als de kinderen nog speelgoed over hebben, kunnen ze dat meenemen en verkopen tijdens deze gezellige koopzaterdag om ook een centje te verdienen. Neem je kleedje dus mee om er met z'n allen weer een leuke dag van maken!

 Tot ziens op zaterdag 29 augustus in het centrum van Hippolytushoef!