Natasja Pruisscher nieuwe eigenaar DA Drogist Anna.
Natasja Pruisscher nieuwe eigenaar DA Drogist Anna. (Foto: aangeleverd)

Natasja Pruisscher neemt DA Drogisterij Parfumerie Anna over

ANNA PAULOWNA - "Na 23 jaar met veel plezier gewerkt te hebben bij DA Drogisterij Parfumerie Anna, heb ik nu de kans gekregen om de winkel over te nemen. Per 1 oktober zal ik deze uitdaging, waar ik ontzettend veel zin in heb, aan gaan!", zo meldt een enthousiaste Natasja Pruisscher.

"23 jaar geleden is Jaap Bakker als DIO Drogisterij Parfumerie begonnen in een nog bijna leeg winkelcentrum. Door de jaren heen zijn er veel winkels bij gekomen en kunnen we spreken van een aantrekkelijk gevuld winkelcentrum. Jaap geniet alweer een aantal jaren van zijn pensioen en inmiddels is de winkel ook alweer enige jaren geleden veranderd in DA. In november 2020 is de winkel volledig verbouwd naar de nieuwe uitstraling van DA. Het is nu aan mij en het team om deze prachtige winkel voort te zetten", vervolgt Natasja. 

Ruim assortiment

Voor de klant verandert er volgens Natasja weinig. "We blijven de voedingssupplementen van onder andere Solgar, New Care en Golden Naturals verkopen. Op het gebied van huidverzorging zullen de merken Collistar, Louis Widmer, Zarqa en DA by Erica volop verkrijgbaar blijven net als de andere populaire merken. Ook de parfumerie blijft zoals het was. Naast de merken Boss, Desquared en Marc Jacobs vind u nog vele andere geuren. Voor de bewuste consument verkopen wij Happy Soaps, Marcel’s Green Soap en een ruim assortiment gezonde voeding en heerlijke theeën!"

Verder kan de klant nog steeds bij Natasja terecht voor een oogmeting en bril van Eyelove. Ook het cholesterol, bloedsuiker en bloeddruk kan worden gecheckt. Een bodycheck behoort ook tot de mogelijkheden en voor een uitgebreid gezondheidsadvies is men ook van harte welkom. Natasja: "Ik heb er ontzettend veel zin en hoop u te zien in de winkel!"

DA drogisterij Anna, Sluisplein 9-13, Anna Paulowna, tel. 0223 534858.