In Anna Paulowna verschijnt een garagepark op industrieterrein Kruiswijk.
In Anna Paulowna verschijnt een garagepark op industrieterrein Kruiswijk. (Foto: aangeleverd)

Anna Paulowna krijgt eigen garageplaza

ANNA PAULOWNA - Inwoners uit de Polder die op zoek zijn naar een garage of opslagloods hoeven nu niet meer verder te rijden dan nodig is. In Anna Paulowna verschijnt namelijk in 2022 een garagepark op industrieterrein Kruiswijk. Dankzij Garageplaza Kruiswijk besparen inwoners uit het landelijk gebied op hun kilometers naar de stad. 

Verheul treedt op als makelaar

En meer dan dat, want er bestaat landelijk niet alleen een tekort aan woonhuizen, maar ook aan garageboxen. Sinds de jaren tachtig worden er bij woonhuizen geen garagepleinen meer gerealiseerd. ,,Daardoor kan het kopen van een garagebox zowel voor eigen gebruik als belegging interessant zijn”, vertelt Hans Bos namens de Verheul Groep. Dat bedrijf treedt als makelaar voor het project op hetgeen inhoudt: belangstellenden hoeven niet alles met eigen geld te bekostigen, er is financiering mogelijk.

Hoogwaardige kwaliteit

In totaal verrijzen er in Anna Paulowna 26 garageboxen van 21 vierkante meter en drie loodsen van 40 vierkante meter. De vanafprijs is 28.950 euro, de bestrating op en rondom het garagepark is bij de prijs inbegrepen. Daarnaast is het ook mogelijk om via Verheul een box of loods te huren. ,,De units zijn van hoogwaardige kwaliteit”, aldus Bos. ,,De rc-(isolatie)-waarde is 2,5 en de vloerbelasting is 1.000 kilogram per vierkante meter. Verder worden de boxen voorzien van een overheaddeur van 3.30 meter hoog en 2.50 meter breed. De plafondhoogte is ook 3,7 mtr. De 3 grotere loodsen krijgen een overheaddeur van vier bij vier meter.”

Meer informatie

Meer weten? Zie www.garageplazakruiswijk.nl of de advertentie elders in deze krant.