Workshops en -show met KunstLicht

ANNA PAULOWNA - Behoefte aan inspiratie? De Stichting Kunst en Cultuur Anna Paulowna (SKC-AP) organiseert zaterdag 9 oktober negen workshops, die twee tot vier uur duren. Het thema is 'KunstLicht'.  Hierop bereiden vakbekwame kunstenaars/docenten zich ook voor.

Deelnemers kiezen uit: beeldhouwen (Aart Prins), vilten (Elly van Keulen), schilderen (Esther Vinke), creatief hergebruik van blik (Eke Wijngaard), fotografie (’t Perspectief), keramiek (Karin Rood), assembleren (Tine van Wel) en bloemsierkunst (Annet Langelaan). Daarnaast kunt u in een groep een installatie (vuurvogel) maken van natuurlijk materiaal (Geertje Tjalma). Iedereen maakt dus een eigen of een gezamenlijk kunstwerk met meer of minder subtiel gebruik van licht. Succes verzekerd.

De eigen bijdrage is 15 euro voor 2 uur en 30 voor 4 uur. De lunch is 5 euro. Dit alles vindt plaats aan de Meerweg nr 12 in Breezand. Schrijf snel in via e-mail: stichtingkunstencultuurap@gmail.com want vol is vol. De inschrijving stopt op 1 oktober. De gemaakte werkstukken worden op 29 en 30 oktober tentoongesteld in de Hervormde Kerk in Anna Paulowna. Veel aandacht wordt besteed aan een aantrekkelijke presentatie en ook kan men genieten van een muzikaal optreden op beide avonden. Houd deze data dus vrij in de agenda, want dit mag niet gemist worden.

Meer informatie over hoe en wat op de Facebookpagina van Stichting Kunst en Cultuur Anna Paulowna. Binnenkort is ook de website www.kunstencultuurannapaulowna in de lucht.