Bewegen op alternatieve wijze bij Slender You Schagen.
Bewegen op alternatieve wijze bij Slender You Schagen. (Foto: eigen foto )

Bewegen op alternatieve wijze bij Slender You

SCHAGEN - Slender You Schagen is ruim 32 jaar een begrip op het gebied van alternatief bewegen en healing. De destijds revolutionaire manier van bewegen op zes elektrisch aangedreven banken heeft haar nut ruimschoots bewezen.

De zes banken zorgen er namelijk voor dat het lichaam op therapeutische wijze wordt bewogen. Alle spieren en gewrichten worden door de extra doorbloeding gestimuleerd en verbeterd. Het bewegen op deze banken heeft een positief effect op het lichaam en kan veel klachten voortkomend uit bijvoorbeeld blessures, reuma, artrose, vochtophoping, stress, hartklachten, MS neuropathie et cetera, wegnemen. Het zorgt voor een betere lichamelijke conditie en afvoer van afvalstoffen.

Maar Slender You biedt meer, want ook voor Touch of Metrix therapie, Reiki therapie en opleidingen, Bach- en aromatherapie, spirituele ontwikkeling en Ki-kracht, kan de cliënt in Schagen terecht.

Groot effect

Slender You kan ook op medisch gebied veel betekenen. Ervaring heeft geleerd dat bewegen bij Slender You verlichting en zelfs opheffing van diverse klachten kan bewerkstelligen. Denk aan klachten voortkomend uit bijvoorbeeld reuma, artritis, artrose, spieraandoeningen, stijve nek en schouders. Last van koude handen, hartklachten, rugklachten, incontinentie, bekkeninstabiliteit, fybromialgie, whiplash of hoge bloeddruk? Slender You kan daar op een zeer groot effect hebben. Daar waar gewone sport niet bedreven kan of mag worden, kan Slender You uitkomst bieden. Een uur op de Slender You banken staat gelijk aan zeven uren intensieve grondgymnastiek.

De Slender You banken overwinnen de zwaartekracht zodat de gewrichten worden ontzien en de spieren steviger en soepeler worden. De Slender You-medewerkers staan klaar om waar dan ook te begeleiden, zodat iedere cliënt met aangepaste oefeningen bij medische problemen toch kan bewegen.

Zie voor meer informatie: https://www.slender-sah.com/