Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Creëer je favoriete woonstijl met sierkussens

Houd je van gezelligheid in huis en ben je dol op woonaccessoires? Dan ben je bij Esperanza Deseo aan het juiste adres. Hier vind je alle ingrediënten om je interieur eens flink te boosten. Met de vele kussens, plaids en woondecoratie creëer in een handomdraai je favoriete plek in huis.

Nu de dagen korter en kouder worden gaan we massaal aan de slag om het in huis gezellig te maken. Van modern en industrieel tot romantisch, landelijk of klassiek. Met producten in vele woonstijlen heeft Esperanza Deseo alles in huis om je interieur herfst- en winterproof te maken! Is jouw huis al klaar voor het gezelligste seizoen van het jaar?

Go Botanical!

Mensen houden van knus, warmte en gezelligheid. Als je deze termen vertaalt naar kleuren, kom je al snel uit op groen- en aardetinten. Perfect passend bij een Botanische woonstijl waarbij je de natuur in huis haalt. Bij Esperanza Deseo shop je per kleur en woonstijl de juiste sierkussens. Deze zijn onderling mooi te mixen en matchen. Kies bijvoorbeeld voor een Patchwork kussen met bloemen of combineer een bladerprint kussen met een effen exemplaar. Stijl het geheel af met sfeervolle woondecoratie, zoals een plantenmand of windlicht, en je creëert je eigen botanische paradijs. Een fijne ruimte waarin je tot rust komt en de dagelijkse drukte even kunt loslaten. Vind jij het heerlijk om bonte kleuren te combineren met diverse materialen en patronen? Dan is de Bohemian woonstijl echt iets voor jou. Deze mix van stijlen uit verschillende werelddelen doet je denken aan de hippiestijl uit de jaren 60. Met vintage meubels, kussens, kleden en magische lantaarns. Binnen deze stijl staan prints en kleuren centraal. Met een sierkussen van Esperanza Deseo geef je in een handomdraai je huis dé ultieme Bohemian look. De kussens zijn gemaakt van geweven meubelstoffen en zeer rijk aan kleur. Je kunt onderling volop combineren qua formaat en patroon en experimenteren met kleurencombinaties die je normaal weinig ziet. Zie ook: www.esperanzadeseo.nl.