Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Maak het extra gezellig thuis...

De kerstperiode is weer in aantocht. De tijd van het jaar om het extra gezellig te maken in huis. Een kerstster met verlichting is dan een ideale sfeermaker. De papieren kerstster is helemaal terug van weggeweest. Daarom heeft MoreThanHip haar assortiment kerststerren uitgebreid met twee nieuwe designs: Raja en Goa.

De Goa is een met de hand gemaakte vijfpuntige ster die is bedrukt met een modern cirkelpatroon van puntjes. Deze cirkels zijn gedeeltelijk uit gestanst en aan de achterzijde voorzien van gekleurd zijdepapier. Met het licht aan zorgt dit voor een betoverend lichteffect.

Traditioneel

De Raja is bedrukt met een traditioneel patroon met een goudkleurige basis. Hierin zijn allerlei vormen uitgesneden waarachter gekleurd zijdepapier is geplakt. De Raja en Goa zijn allebei beschikbaar in drie verschillende kleurencombinaties.

Decoratief

Onverlicht zijn de papieren kerststerren al zeer decoratief. Maar met verlichting aan komen zij helemaal tot leven. De kleuren en de patronen komen dan nóg mooier uit. Het contrast met overdag is soms zelfs zo groot dat het een compleet andere ster of zelfs een toverlamp lijkt.

De Goa en Raja zijn onderdeel van papieren kerststerren collectie van MoreThanHip. De kerststerren zijn gemaakt van FSC-papier en worden geleverd in een stevige envelop met gebruiksaanwijzing. 

Eerlijk

De productie van de kerststerren vindt plaats in een bedrijf in India met circa 40 vaste medewerkers. Dit bedrijf hanteert normale werktijden en betaalt eerlijke lonen. Er is geen kinderarbeid of dwangarbeid en er wordt gezorgd voor veilige en gezonde werkomstandigheden. Het bedrijf is gecertificeerd door het Business Social Compliance Initiative (BSCI), dat jaarlijks een audit uitvoert. www.morethanhip.nl