Harry en Marjan Boekwold in hun Second Chance Outlet.
Harry en Marjan Boekwold in hun Second Chance Outlet. (Foto: JB/RM)

Verrassend aanbod bij Second Chance Outlet

MIDDENMEER - De meubelen die bij de Second Chance Outlet in Middenmeer tentoongesteld staan hebben hun tweede leven te danken aan de vaardige handen van Harry Boekholt. De eigenaar van deze in september geopende winkel aan de Nijverheidsweg 2 tovert de meubelstukken passievol om tot zo goed als nieuw én desgewenst in elke gewenste kleur.

Meer dan een bezoek waard! 

"Het restylen en opknappen van meubels is een grote hobby van Harry", zegt echtgenote Marjan Boekholt die haar man op de zaterdag bijstaat in de showroom annex werkplaats. Dat daar geen woord van gelogen is, bewijst het aanbod in de showroom die zo'n 500 vierkante meter beslaat. Een keur aan kasten, dressoirs, tafels, stoelen, spiegels en lampen staan klaar voor een tweede leven, terwijl ook kussens, serviesgoed en nieuwe accessoires worden ingekocht. "Het pand heeft een industriële uitstraling die heel goed past bij ons aanbod, het beschikt over een werkplaats en genoeg ruimte om in de toekomst nog te kunnen uitbreiden."

Uitstraling

Volgens Marjan zijn de reacties op de Second Chance Outlet louter positief en dat heeft alles te maken met de classy en frisse uitstraling van het pand en het aanbod. 

Verrast

"Mensen reageren heel verrast zodra ze een voet over de drempel zetten. We hebben de winkel zo sfeervol mogelijk ongericht en bieden een aanbod in veel verschillende stijlen. De verlichting alleen al houdt het midden tussen de industriële lamp en de kroonluchter. Alles is kwalitatief dik in orde, want dat is voor ons een pre. Veel meubels zijn van echt hout, ook zit er teak tussen en soms beschikken we over een nieuwe partij. Dit alles bieden we aan tegen leuke prijzen."

Desgewenst werkt Harry ook in opdracht wanneer men een restyling van de meubels wenst of deuren dienen te worden overgespoten. Meubels kunnen te allen tijde te koop worden aangeboden bij Second Chance Outlet. Wanneer men een foto mailt naar Harry kan hij aan de hand daarvan inschatten of het meubelstuk in aanmerking komt voor een tweede leven.

Website

Het mailadres van Second Chance Outlet is info@second-chance-outlet.nl Kijk ook eens op de website voor een voorproefje: www.second-chance-outlet.nl

Tot ziens in Middenmeer!