Hoge Black Fridaykortingen bij Knuwer Jeans.
Hoge Black Fridaykortingen bij Knuwer Jeans. (Foto: aangeleverd)

Laatste weekend Black Friday week BIJ KNUWER JEANS

SCHAGEN - Ook bij uw vertrouwde spijkerbroeken winkel gevestigd aan de Molenstraat in Schagen is het Black Friday. Sterker nog het is Black Friday Week. We hebben dit jaar voor een Black Friday week gekozen om zo de drukte meer te spreiden. Vorig jaar was het op de vrijdag druk in de winkel en op deze manier kunt u rustig de hele week profiteren van de actie.

Profiteer tot en met koopzondag 28 november van 20 % korting op alle zwarte kleding in de winkel. Op elke zwarte jeans of top die u bij ons koopt krijgt u een korting van 20 procent Dat is toch een aantrekkelijke actie zo vlak voor de Sint. Een zwarte Cars broek kost normaal € 59,99 deze is gedurende de actieperiode € 47,99 en de korting geldt per zwarte jeans.

De 511 van Levi’s is een populaire slim fit jeans met rits voor de heren met 1 % comfort stretch, die super draagt en in veel wassingen te verkrijgen is. Bv ook in het diep zwart. Ook op deze zwarte jeans geldt de korting die kan oplopen bij een zwarte jeans van Levi’s tot wel € 20,-. De klassieker, de Levi’s 501 is er in 3 wassingen en met korting al rond de € 74.95 verkrijgbaar.

Naast de genoemde merken mag niet onvermeld blijven dat wij in de winkel ook verschillende modellen van Wrangler en Lee verkopen. Denk aan trendy repaired skinny jeans, maar ook de klassieke rechte jeans met rits. Grote maten, kleine maten. Lange lengtes en korte lengtes, het maakt niet uit. Inkorten wordt gratis aangeboden.

Voor deze actie hoeft u geen advertenties uit te knippen, cadeaucheques in te leveren of dat de korting verrekend wordt bij de aanschaf van een volgende jeans. Nee hoor meteen ter plekke krijgt u het voordeel. Er zijn leuke Sintaanbiedingen tot en met 5 december in de winkel waaronder Levi's boxershorts, riemen, sokken en logo t-shirts. ‘

Naast het bekende jeans aanbod, nog even speciaal aandacht onze komende kerstcollectie. Er zijn prachtige, betaalbare overhemden , truien en sweaters in de winkel. Tot slot omdat de buiten temperatuur ongetwijfeld binnenkort omlaag gaat geldt de korting van 20% ook op de winterjassen. (Op =OP) In de gehele decembermaand krijgt u Levi’s sokken bij een Levi’s jeans kado.

Met koopacond gesloten maar op koopzondag is Knuwer Jeans open van 12.00 uur tot 17.00 uur.


Knuwer Jeans
Molenstraat 5
Schagen