André en Michael van Autoservice Middenmeer.
André en Michael van Autoservice Middenmeer. (Foto: WvW)

Autoservice Middenmeer: een vertrouwd adres

MIDDENMEER - Autoservice Middenmeer is aangesloten bij de Vereniging Specialisten van Renault. "Hierdoor beschikken wij niet alleen over alle benodigde apparatuur, ook zijn wij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen die noodzakelijk zijn op het gebied van onderhoud en reparatie aan uw auto”, zegt André de Rijk van Autoservice Middenmeer.

“Wij zijn een allround autobedrijf op dealer-niveau, met gunstige tarieven. Naast APK en onderhoud van alle merken, bieden wij gratis vervangend vervoer bij onderhoud en gratis haal- en brengservice in de regio”, voegt Michael Guldner toe.

Nieuw bij het autobedrijf is het kentekenloket. "Bij de aankoop van een auto kunt u deze direct op uw naam zetten. Via dit loket maakt u uw auto extra safe met de toevoeging van een aankoopkeuring of een kilometercheck. En het is snel geregeld." Autoservice Middenmeer gaat zorgvuldig te werk en brengt geen onnodige kosten in rekening. “Onze klanten betalen bij ons een uiterst scherp APK tarief."

Bandenservice

Naast de bekende merken, kan men kiezen voor banden van het merk Minerva, een perfect en betaalbaar alternatief voor de A-merk banden. Autoservice Middenmeer biedt een scherpe offerte en de genoemde prijzen zijn altijd inclusief btw, montage, balanceren en verwijderingsbijdrage. Als diagnosespecialist beschikt het autobedrijf, wanneer de auto een storing aangeeft, over de juiste apparatuur om te helpen.

Nieuw en gebruikt 

“Bent u op zoek naar een nieuwe auto? Dan bent u bij ons op het juiste adres!”, meldt André enthousiast. “Wij leveren uiteraard de nieuwste modellen. Natuurlijk hebben wij diverse nette gebruikte auto’s in onze showroom. En staat de auto die u zoekt er niet bij, dan zoeken wij voor u een passende auto binnen uw budget, met gebruikmaking van onze jarenlange kennis en betrouwbare inkoopkanalen.”

Komt eens vrijblijvend langs en vraag naar de vele mogelijkheden van Autoservice Middenmeer, Havenkade 17, 1775 BA Middenmeer. Tel. 0227 - 501758. www.autoservicemiddenmeer.nl.