Hij komt hij komt, de lieve goede Sint.
Hij komt hij komt, de lieve goede Sint. (Foto: aangeleverd)

Makado Centrum in beweging

SCHAGEN - Er gebeurt van alles op Makado Centrum Schagen. Het winkelcentrum wordt compleet vernieuwd en verbouwd, maar blijft toch even vertrouwd. Inmiddels zijn verschillende winkels verhuisd naar hun nieuwe onderkomen in het winkelcentrum en dat is misschien even wennen, maar de winkeliers blijven natuurlijk voor je klaar staan.

Ook de KlusKeet zal verhuizen naar een nieuwe locatie: vanaf zaterdag 27 november zit deze creatieve plek voor plezier voor de kids in een winkelunit tegenover de Xenos. Op zaterdag 27 november en zaterdag 4 december komt Sinterklaas - zonder Pieten - naar het Makado Centrum. Van 13:30 tot 15:00 vindt er een Meet & Greet plaats met de Goedheiligman in Makado Centrum 80 (voorheen FF zitten). De meisjes van de KlusKeet gaan hem assisteren, zodat ieder kindje de gelegenheid krijgt om hem te begroeten. Alle winkeliers helpen je graag bij het uitzoeken en inpakken van de leukste cadeautjes voor de feestdagen.

Verantwoord winkelen doen we samen! 

Er geldt een dringend advies voor handhaven van de anderhalve meter afstand in openbare ruimten en is het belangrijk dat wij ons allemaal aan de basisregels houden zoals: handen wassen, thuisblijven en testen bij (milde) klachten. Bij aanscherping van de maatregelen kunnen geplande activiteiten worden geannuleerd of coronaproof worden bijgesteld.

Bekijk ook de website van de Rijksoverheid en het RIVM voor de meest actuele informatie.