Wmo-vervoer in Uitgeest wordt in elk geval de komende twee jaar uitgevoerd door Munckhof.
Wmo-vervoer in Uitgeest wordt in elk geval de komende twee jaar uitgevoerd door Munckhof. (Foto: aangeleverd)

Munckhof zorgt voor wmo-vervoer in Uitgeest

REGIO - Het wmo-vervoer in Uitgeest - en ook in Alkmaar, Bergen, Castricum, Heerhugowaard, Heiloo en Langedijk - wordt de komende twee jaar uitgevoerd door Munckhof.

Communicatie en goede service

Dat is de uitkomst van de aanbesteding, die het samenwerkingsverband Regio Alkmaar en omstreken doorlopen heeft. Het betreft een opdracht met een looptijd van twee jaar, die daarna nog met twee keer een jaar verlengd kan worden. De gunning van de opdracht vond plaats op basis van beste prijs-kwaliteitverhouding. Hierin telde prijs voor 40 procent en kwaliteit voor 60 procent. Munckhof heeft de opdracht gewonnen door maximaal te scoren op de diverse onderdelen in de aanbesteding. Het bedrijf scoorde onder meer hoog op de onderdelen optimalisatie, communicatie en klanttevredenheid.


Naast de innovatieve ideeën om het wmo-vervoer aan te laten sluiten bij ander (doelgroepen)vervoer, was het opleidingsplan voor de chauffeurs overtuigend voor de gemeenten. "In het opleidingsplan wordt extra aandacht besteed aan goede communicatie en service. Dit is niet alleen voor de opdrachtgevers, maar ook voor ons erg belangrijk om kwaliteit van het vervoer en klanttevredenheid te kunnen garanderen”, aldus Jos directeur Poortinga.